Sommerkoncert T/S STERNDOLPH: Aktionspotentiale KL. 15 – fri entré

T/S STERNDOLPH: Aktionspotentiale

Diskoteket Øverste Kirurgiske #003

T/S STERNDOLPH er en tekstmusikalsk tretrinsraket bestående af TS Høeg, Sternberg og Peter Adolphsen. Bandets tre store egoer har tilsammen skabt en poetisk og musikalsk zone, som rummer alt fra stenalder til samtid; fra highbrow til nederdrægtigheder, fra bonede gulve til mugne kældre.

T/S STERNDOLPH har eksisteret siden 2010 og er en mobil enhed, der bevæger sig rundt i alle egne af landet med en spændvidde af ord og et handy gear af instrumenter.

Med denne deres første plade-udgivelse byder T/S STERNDOLPH for alvor op til dans, som der intetsteds findes standarder for.

TS Høeg har siden 1980 været en markant og mangestedsværende skikkelse på den eksperimenterende scene som forfatter, saxofonist, komponist, orkesterleder og selvbestaltet ”outertainer”. Med årene er det blevet til et væld af udgivne albums og bøger, solo- og orkesteroptrædender i både Danmark og udlandet.

Sternberg er digter og især kendt for sine konceptuelle og empatiske værker og sit fokus på performances, koncerter og installationer samt for sit store engagement i utallige samarbejder siden sådan cirka år 2000.

Peter Adolphsen debuterede som forfatter i 1996 og har siden udgivet adskillige bøger, der anses for nyklassikere i dansk litteratur. Hans bøger er oversat til i alt 10 sprog. Desuden mangeårig foredragsholder mm.