top of page

Venneforeningen

Venneforeningen for Grafisk Værksted Næstved blev stiftet i 2015. Vores formål er at udbrede kendskabet til Grafisk Værksted og Grafik Galleriet, både lokalt og internationalt med mange spændende tiltag som du kan blive en del af.
Bliv en “ven af huset”

Som medlem af venneforeningen er du altid velkommen forbi til en kop kaffe. Her kan du mærke stemningen og snuse lidt til værkstedet. Hvor en kunstner næsten dagligt arbejder på nye spændende værker. Bryg dig selv en kop kaffe, og nyd den aktuelle udstilling i ro og mag.

Og du kan roligt forelske dig i et værk. Som medlem får du nemlig 10% ved køb af alle værker på de løbende udstillinger og i Grafik-Galleriet store arkiv.

Gå ikke glip af de særlige arrangementer, foredrag og events som vi planlægger for foreningens medlemmer, som vi informerer om i nyhedsbreve. Du kan allerede nu starte din egen samling af grafiske værker for kun 150,00 kr


Et årsmedlemsskab koster 150,00 kr. per hustand. Når du melder dig ind i venneforeningen får du et litografisk særtryk af et af Grafiks Værksteds medlemmer. I 2016 er trykket lavet af Ulrich Rössing.

Du kan tilmelde dig hos kasserer Cathrine Rasmussen via mail catrasmussen@outlook.dk eller ved henvendelse på Grafisk Værksted. Cathrine vil herefter kontakte dig med praktiske oplysninger for dit medlemskab.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Kontakt til Venneforeningens bestyrelse: 

catrasmussen@outlook.dk

Venneforeningens bestyrelse:
Formand Nils Byskov-Ottosen
Næstformand Harry Nielsen
Kasserer Cathrine Rasmussen

Menigt medlem Benny Grønbech Larsen

Menigt medlem Rigmor Møller Andersen

bottom of page