Aktuelle udstillinger

presse.jpg

Anne Birthe Hove

Pop Up fra Nuuk

 

10. september - 30. oktober -  to.- lø. 13-17, Gratis adgang

GrafikGalleriet inviterer hermed til udstillingerne:

ANNE BIRTHE HOVE - "Tundra" - grafik udlånt fra NUUK Kunstmuseum

Anne-Birthe Hove (1951-2012) er én af Grønland vægtigste kunstnere og skrev sig ind i en lang grafisk tradition i Grønlands kunsthistorie; en tradition hun også bearbejdede i sine værker.

samt

ELI PONSAING - "Digitale eksperimenter"

En sjælden udstilling med en af Danmarks store grafikere. Han ville i år været blevet 100 år. Internationalt er Eli Ponsaing kendt for sine landvindinger indenfor udvikling af de grafiske teknikker.

Eli Ponsaing

Digitale eksperimenter

 

Plakat-A6_www_CROSS-OVER_05.nov-22.dec.jpg

Cross Over

5. november til 22. december 2022
FERNISERING D.5. NOVKL. 14.00 - 16.00

 

Anne Marie Ploug (AP) og Ann Sophie Stærk (AS) alias ASAP har skabt udstillingen “Cross over“ i et samarbejde på tværs af Atlanten.

 

Anne Marie Ploug bor i København og Ann Sophie Stærk i New York. Hver især tager de afsæt i deres umiddelbare omgivelser.

 

De to kunstnere ser mennesket og naturen som uløselig forbundne og lader de forskellige lag overlappe så de kommer til at eksistere i samhørighed i værkerne.

 

Tiden, individet og naturen er foranderlige i modsætning til materialet silke, der over årtier forbliver et stærkt, naturligt og luksuriøst materiale. Kunstnerne har derfor valgt at trykke på kvadratiske silketørklæder som repræsenterer et udsnit af rummet i naturen eller i individet og derigennem lade fortællinger folde sig ud.

 

“Cross over” er også et grafisk eksperiment, hvor de to kunstnerne, med hver deres tilgang skaber en forbindelse imellem deres udtryk hvor linjer, bevægelse og farver falder i hak.

 

 

Velkommen til “Cross over”

5. november til 22. december 2022

FERNISERING D. 5. NOV. - KL. 14.00 - 16.00

Kunstnerne vil være til stede ved åbningen