top of page

Aktuelle udstillinger

spor321.jpg
11. februar til 19. marts 2023

Velkommen til fernisering 11. februar
KL. 14.00 - 16.00

Spor er en række grafiske værker, der alle er udført af tidligere og nuværende studerende, samt lektorer fra Kunstakademiet i København. Udstillingen er en hilsen til professor emeritus Vibeke Mencke Nielsen, i lyset og respekt for hendes kunstneriske arbejde, og store indsats til fremme af den grafiske kunst på Akademiet.

Udstillere : Sahar Aghaei-Jamili, Femja Olsen Haack, Christoffer Stig, Benjamin Savi, Jane Maria Petersen, Jacob Nørregård, Claus Handgaard, Finn Naur Petersen, Lars Grenaae.

SPOR

MettePerregaard-LOSS.jpg
Mette Perregaard i regi af KKArt
Fotogravurer og artbook
10/03 -16/04, 2023

LOSS viser 12 nye fotogravurer af Mette Perregaard. LOSS er en nummereret og signeret edition. Hvert grafisk værk er blevet til en i en grafisk proces, hvor to fotogravureplader blev trykt ovenpå hinanden. To farver mødes i hvert grafiske værk. Fotogravurerne er trykt af Mette Perregaard på Grafisk Værksted Næstved, såvel som på Københavns Grafiske Værksted i Fabrikken for Kunst og Design.
ARTBOOK: forlaget KKart udgiver samtidig Mette Perregaards Artbook LOSS. Under titlen ERINDRINGSRUINER bidrager Lisbeth Bonde (MA-art critic) med en tekst til Mette
Perregaards Artbook om tiden, forfaldet og erindringsruinen.

Udstilling i Projektrummet i Grafisk Værksted Næstved

Fernisering: fredag 10/03 kl. 14-17

Artist talk ved Mette Perregaard: lørdag 18/03 kl. 15

LOSS

bottom of page