top of page

Aktuelle udstillinger og events

Screenshot 2024-02-01 at 11.13.27.png
Torben-Bohse.jpg
katinka_edited.jpg
Lørdag d. 24. februar kl. 16.00.
Tilmelding via mail efter "først til mølle" 

GrafikGalleriet viser for tiden grafiske arbejder af Torben Bohse med titlen "eftertryk".

Som en hilsen til Torben, som døde i 2021, giver hans datter Katinka Bohse Meyer (sopran) og hendes kæreste Gustav Wenzel Most (tenor) akkompagneret af  Valdemar Wenzel Most en koncert  med klassiske sange.

 

Koncerten foregår lørdag d. 24. februar kl. 16.00.

Kom venligst i god tid.

Tilmelding/booking via mail til grafiskvaerkstednaestved@gmail.com 

Koncerten er gratis og da GrafikGalleriet har en vis begrænset plads, vil tilmelding blive efter princippet "først til mølle". Hver person kan max. booke 2 sæder, men der vil blive oprettet en venteliste. Seneste afbud 17. februar.

 

Venlig hilsen Grafisk Værksted, Næstved

 

PS: Koncerten er støttet af Næstved Kommune 

Se det udførlige program for koncerten samt omtaler angående de optrædende sangere vedhæftet. 

Koncert: Hilsen til Torben

mindre inbydelse til send.jpeg
"Sydsjællands Picasso"
13. jan. - 3. marts

Udstillingen ”Eftertryk” tager afsæt i Torben Bohses grafik fra 1980’erne, som var en produktiv periode, hvor Bohse skabte en række grafiske værker med stor nuancerigdom. I værkerne ses Bohses karakteristiske persongalleri af groteske, absurde og fantasifulde figurer.

”Sydsjællands Picasso” kaldte Torben Bohse sig selv med et glimt i øjet, med reference til sit produktive virke som maler, for det var han jo først og fremmest, men hans grafik står også stærkt og fortjener at blive fremhævet. I udstillingen “Eftertryk” vises genoptryk af grafiske plader fra koldnål, træsnit til linoleumssnit fra 80’erne, og tidens tand har ikke gjort pladernes resultat på papiret mindre interessant.

Kunstanmelderen Ann L. Sørensen. skriver i hæftet Metamorfose (1985): ”Bevingede væsener og figurer – aber, der bliver til mennesker og mennesker der bliver til aber, klovne, narre, fugle og hierarkisk store figurer befolker Torben Bohses personlige univers.”

Torben Bohse: eftertryk

bottom of page