Aktuelle udstillinger

LEP.jpg

Lene Adler Petersen

Bogprojekt - Louise Hold Sidenius:

 

Efter stilheden

Ting, Nogle Parforhold

Opsatser

Soltegninger

Siden foråret 2019 har Lene Adler Petersen og Louise Hold Sidenius arbejdet på en række kunstnerpublikationer der belyser forskellige aspekter i Adler Petersens arbejde. De 4 første bøger bliver nu lanceret og udstillet på Grafikgalleriet, Næstved - Holmegaard Værk sammen med grafiske arbejder af illustrationerne i bøgerne. Alle trykt i Grafisk Værksted, Næstved - Holmegaard Værk i månederne op til udstillingen i dengrafiske teknik - fotogravure.

Plakat-Rose.png

Rose English - AIR 2021

Boglancering og præsentation

Kom til boglancering og præsentation af værker d. 3./12. kl. 16-19 i Projektrummet / Grafisk Værksted Næstved på Holmegaard Værk:

Den britiske performance- og installationskunstner Rose English (1950-) har i foråret 2021 været på et længerevarende residency-ophold på Grafisk Værksted Næstved. Opholdet inkluderede en uges arbejde i Holmegaard Værks glasværksted. 

Residency-opholdet er resulteret i en bog, som kombinerer arbejdsprocesserne med endelige værker. Bogen indeholder en variation af research og ideer, og trækker ligeledes tråde tilbage til et udsnit af Rose’s tidligere praksis. Derudover indeholder bogen et perspektiverende essay af kurator Ida Bencke (Laboratoriet for Æstetik & Økologi).

Bogen er håndindbundet af LuiLui Books og udkommer i et begrænset oplag på 22 nummererede eksemplarer. Hver bog indeholder et originalt prøvetryk (monotypi). Bogen udgives i samarbejde med Den Danske Radeerforening.

Velkommen!