Aktuelle udstillinger

susanne-invitation268.jpg

Susanne Mark

Fotogravure

 

Velkommen til udstillingen med arbejder af grafikeren Susanne Mark i GrafikGalleriet. På udstillingen vises arbejder i fotobaseret fotogravure. En nyere dybtryksmetode. 

Fernisering lørdag d. 14. Maj kl. 14-17 

 

Susanne Mark er uddannet på Kunstakademiet i København og repræsenteret i Kobberstiksamlingen, Kastrupgårdsamlingen, Fuglsang Kunstmuseum, Statens Kunstfond, Fotomuseet Brandt, m. fl.

 

Selv om Susanne Mark er født i Næstved og har undervist på Næstved Gymnasium i billedkunst i 30 år, skal man ikke forvente lokale motiver, når man besøger udstillingen. Billederne er fortrinsvis fra Italien og Iran/Mellemøsten, men selv om fotografierne i deres udgangspunkt er naturalistiske, bliver de bearbejdet på forskellig måde, således at de til slut mere beskriver en stemning end et konkret sted. 

SurRealisme_Grafikgalleriet.jpg

Surrealisme

Plantagen

 

Grafisk Værksted Næstved inviterer til udstillingen SurRealisme i Grafik Galleriet.

 

SurRealisme præsenterer et udvalg af grafiske værker fra halvfemserne til i dag fra værkstedets store arkiv af original grafik af kunstnere tilknyttet værkstedet. Teknisk spreder værkerne sig over fotogravure og ætsning.

Velkommen til fernisering af "SurRealisme"

i Grafik Galleriet d. 16. juli kl. 14-16

Der vises værker af af Barbara Rütting Schweitz, Barbara Kober-Sørensen, Bodil Lisbeth Thomsen, Jørgen Minor, Jørgen Tang Holbek, Maj-Britt Boa, Parul Modha, Poul Frederiksen, Sara Skaaning, Signe Rössing, Tine Meyer.

Udstillingen SurRealisme inviterer beskueren ind i grænselandet mellem surrealismen og realismen i de enkelte kunstneres værker og i udstillingen som helhed. Og til at inddrage egne forestillinger, erindringer og følelser i mødet med realismens og surrealismens billeder.