top of page

Open Call for medlemmer

Kære medlem af Grafisk Værksted Næstved

Grafisk Værksteds Udstillingsudvalg vil invitere dig, medlem af det grafiske værksted i Næstved til at indsende ansøgning om udstilling på GrafikGalleriet.

 

Vi opfordrer til, at flere kunstnere søger sammen. Enten for at stille skarpt på specielle teknikker, nytænkende udstillingskoncepter og anderledes måder at formidle grafik på. Man kan invitere andre kunstnere og kunstarter med ind til et samarbejde om andre måder at tænke grafikken. Separatudstillinger vil ikke komme i betragtning.

 

Udstillingsperioderne er ml. 6-8 uger og ligger start marts, juli og november.

 

Ansøgningsfristen er 15. november for udstillinger i 2023.

Der bliver givet besked om tildeling af udstilling i løbet af december.

 

Udvalget består i perioden 2022-2023 af Dorte Buchwald, Mai-Britt Boa, Tine Meyer og Charlotte Binau. Der vil være tre medlemsudstillinger, hvoraf de to vil findes blandt de indkomne ansøgninger. Den tredje vil udvalget finde koncept for og kuraterer værker af medlemmerne. Det er udvalget, der alene afgør hvilke ansøgere, der tildeles en udstilling.

 

Det forventes, at udstiller selv står for indramning, ophængning af udstilling og har hovedansvar for pasning af udstillingen. Til gengæld stilles galleriet gratis til rådighed i hele perioden.

 

Ansøgningen sendes til;

gvnudstillingsudvalget@gmail.com

skriv “Open Call GVN 2023” i emnefeltet.

 

Ansøgningen må max. være på 10 sider alt inklusive.

bottom of page